Ik heb altijd een tas mee, het liefst zo groot mogelijk zodat al mijn eten erin past. Maar wat sjouw ik dagelijks eigenlijk altijd mee? 

Op mijn verjaardag kreeg ik deze prachtige crossbody bag van mijn vriend. Precies groot genoeg voor alle belangrijke spullen. Ik gebruik deze tas vooral ‘s avonds als we erop uitgaan of in het weekend. Zodra ik naar werk ga neem ik meestal een rugzak mee waar ik mijn fles water, ontbijt en andere snacks en boeken in kwijt kan. 


Allereerst neem ik altijd mijn telefoon en portemonnee mee. Hier kan ik echt niet zonder, waar ik ook ben.. dit heb ik altijd bij me. Daarnaast draag ik mijn huis en fietssleutel ook zo goed als altijd bij me. En niet te vergeten een pen, want je weet maar nooit of je iets op moet schrijven.

Naast de onmisbare spullen neem ik ook altijd een spiegeltje mee, eigenlijk ook onmisbaar. Snel nog even een lippenstift bijwerken of kijken of m’n make-up niet is uitgelopen, nadat ik door een zware regenbui ben gefietst. Ik heb minimaal altijd 1 lippenstift in mijn tas zitten, maar het kan ook zo zijn dat er ineens 4 of 5 verstopt zitten in de zijvakjes, haha. Vergeet ze er altijd uit te halen..

Als ik nog ruimte over heb neem ik een soort ‘emergency kit’ mee. Handbalsem tegen droge handen, haarelastiekjes, paracetamol tegen de hoofdpijn, zakdoekjes, een nagelvijl, vaseline tegen droge lippen en een lekker geurtje. Dit zijn van die spullen die altijd handig zijn om bij te hebben onder het mom van ‘je weet maar nooit’.

En zo ziet mijn tas er dus uit als ik alles erin wurm, haha! Het past echt allemaal net! Wat zit er standaard in jouw tas?

Liefs,

Suus

2 Comments

 1. Ruben 16 november 2017 at 13:29

  Ik heb ooit overwogen om een echte man-purse aan te schaffen. Nooit gedaan, mijn portemonnee, sleutels en telefoon passen in mijn broekzakken. En altijd een horloge om ofc!

  Reply
  1. suusvanderveer 16 november 2017 at 13:36

   Haha goeie! Echt iets voor mannen inderdaad om alles in de broekzak te proppen! 😉

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *