Zo. Dat is even geleden hè!? Mijn blog heeft even op pauze gestaan de afgelopen periode. Ik had even helemaal geen inspiratie en was mokkig door al die donkere winterdagen. Hoewel ik normaliter geniet van vrijwel alles in het leven, had ik nu nergens, maar dan ook nergens zin in. Ik had een echte winterdip, bah!

Kwaliteit voor kwantiteit

Schrijven doe ik alleen als ik er zin in heb, of er een geweldig idee is. Als dat even ontbreekt schrijf ik liever niet, dan over onzinnige dingen om de lege ruimte maar op te vullen. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat je leuker schrijft als het spontaan is.

Na regen komt zonneschijn


De komende dagen is er steeds meer kans op zonnige dagen en dat maakt mij blijer dan ooit. De afgelopen periode ben ik veel bezig geweest met mezelf en mijn gezondheid. Stress slaat op mijn lichaam en ik ben er nog niet helemaal achter hoe dat allemaal werkt en hoe ik ermee om moet gaan. Maar hey! Ik heb eindelijk een sport gevonden die ik leuk vind en waarbij ik helemaal tot rust kom: yoga. Het heeft mij zo ontzettend geholpen om elke week even dat moment voor mezelf te nemen en even tot rust te komen van mijn (af en toe) hectische leven.

Nieuwe energie, nieuwe ideeën


Dus daar ben ik dan. Helemaal klaar voor de lente en klaar om mijn ambitieuze plannen uit te voeren. Stap 1 is al gezet: een nieuwe website. Ik werkte altijd met een gratis thema, maar ik was hier toch niet helemaal tevreden over. Ook dat ontnam mij de zin om te schrijven. Gelukkig heb ik geïnvesteerd in een prachtig nieuw thema en heb ik zelf een nieuw logo ontworpen. Laat je in een reactie weten wat je ervan vindt? Ik ben zó benieuwd! Daarnaast ben ik begonnen met sporten. YEHES! Ik heb eindelijk een sport gevonden waar ik met plezier naartoe ga. Ook ga ik binnenkort hoogstwaarschijnlijk beginnen met zwemmen en wil ik weer wat gezonder gaan eten. We gaan vanaf nu ongeveer 3 keer per week vegetarisch eten en als echte vleesliefhebber ga ik uiteraard verslag doen of het bevalt. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is ben ik van plan om een kookboek te gaan schrijven. De eerste stappen zijn dus gezet, ik heb er weer enorm zin in.

Liefs,

Suus

2 Comments

 1. Ellen 19 maart 2019 at 21:07

  Hallo lieve Suus
  Fijn dat je terug bent!
  Ook deze blog heb ik weer met veel plezier gelezen en ik zie uit naar het vervolg.
  Succes met je blogs, je kookboek en al andere dingen die je meemaakt!
  Groetjes Ellen x

  Reply
  1. suusvanderveer 19 maart 2019 at 21:24

   Bedankt Ellen!!

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *