Over suusvanderveer.nl

Wat leuk dat je op mijn site kijkt!

Mijn naam is Suus van der Veer, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Zwolle. Tijdens het afronden van de middelbare hotelschool startte ik deze website. Ik deel mijn bevindingen op mijn website, omdat ik denk dat ze jouw leven beter kunnen maken. Ik denk dat je er gelukkiger van wordt, een blijer mens en bewust met je omgeving om leert gaan.

Op zoek naar balans

Ik schrijf over lekker in je vel zitten. Zelf ben ik altijd op zoek naar de juiste balans tussen gezond eten en eten waar je zin in hebt. Daarom vind je bij mij zowel gezonde als ongezonde recepten met en zonder dierlijke producten. Ik eet soms veganistisch, omdat ik vind dat we moeten denken aan de gevolgen van het eten van dieren. Toch kan ik dierlijke producten niet helemaal uit mijn leven verbannen en daarom kies ik ervoor om een flexibele veganist te zijn. Een flexist.

Bewustzijn creeëren

Naast bewust omgaan met wat je eet, vind ik ook dat je bewust kunt omgaan met de  keuzes die je maakt. Bewustzijn over de wereld die niet oneindig van ons blijft. Meer, meer, meer is niet altijd het antwoord. Onze generatie is opgegroeid met alles kan en alles mag. Elk jaar een nieuwe telefoon, een kast vol met kleding (waarvan je een groot deel waarschijnlijk niet eens draagt) en zo goedkoop mogelijk spullen scoren via Chinese webshops. Wat is die garderobe waard als de natuur eronder lijdt? En wat zijn goedkope spullen waard als ze door kinderhanden zijn gemaakt?

Door minder te kopen en te investeren in duurzame producten kunnen we de natuur er weer bovenop helpen. Dat betekent minder plastic, minder voedselverspilling en minder spullen gebruiken. Consuminderen dus.

Bewuste keuzes maken

Laten we onze ogen openen en ervoor zorgen dat we lekker in ons vel zitten en we bewuste keuzes kunnen en durven maken. Ik wil je hierbij graag helpen. Om lekker en gebalanceerd te eten, om te kiezen voor duurzame producten die lang meegaan en om voornamelijk te genieten van het leven. Want het leven is zo mooi! <3

Heel veel liefs,

Suus