Over suusvanderveer.nl

Wat leuk dat je op mijn site kijkt!

Mijn naam is Suus van der Veer, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Zwolle. Nadat ik in 2017 ben afgestudeerd aan de middelbare hotelschool, ben ik een jaar later aan de studie communicatie begonnen. Veel schrijven en creatief denken is iets wat ik graag doe.

Ik begon deze blog met het doel om te schrijven over mijn passie voor de horeca. Ik beleef  namelijk onwijs veel plezier aan koken, bakken en experimenteren met eten. Na twee jaar merkte ik dat er zoveel meer was om over te schrijven. Ik wil niet vastzitten aan één categorie en schrijf daarom over alles wat mij interesseert. Dit gaat over mijn passie en dingen die ik leuk vindt om te doen. Van heerlijke recepten tot leuke uitjes en van de inhoud van mijn kledingkast tot de dingen die mij dagelijks overkomen. Je zult het allemaal voorbij zien komen.

Dat ik bezig ben met mijn studie geeft mij een mooie mogelijkheid om dit avontuur aan te gaan en de leukste recepten, bijzondere plekken en verhalen uit mijn leven met jullie te delen! En ik beloof je dat ik daarbij altijd mijn eerlijke mening zal geven.

Ik hoop dat je ervan geniet!

Liefs,

Suus