Hoewel ik groot fan ben van consuminderen, vind ik het ook ontzettend belangrijk dat als je producten koopt, om lokaal producten te kopen. En nu rondom de gehele Coronacrisis lijkt lokaal kopen groter dan ooit. Het lijkt alsof we ineens allemaal beseffen waarom lokaal kopen zo belangrijk is. Ik vind het interessant om een band op te bouwen met de ondernemers in Zwolle. Af en toe eens langsgaan, een berichtje achterlaten op social media of gewoon een aankoop doen om hen te supporten. Omdat je het leuk vind wat ze doen, omdat je de producten tof vind of omdat de gunfactor bij hun aanwezig is. Toen ik wat kocht bij Mirjam van Ling Jewelry deed ik het vanwege alledrie de redenen.

Mirjam van Ling Jewelry

Passie voor sieraden

Ze heeft een grote passie voor haar werk en dat is terug te zien op Instagram, enthousiast en ondernemend. Waar ze begon met het maken van prachtige bruidsjurken, heeft ze sinds kort ook haar eigen sieradenmerk gelanceerd, en mooi dat ze zijn! We hebben beiden een passie voor sieraden en daarom vind ik het superleuk om haar werk te volgen. Sieraden kunnen je outfit maken of breken, ze maken een outfit nóg iets uitbundiger of opvallender. Maar ook een subtiele oorbel kan je outfit ineens een stuk chiquer eruit laten zien.

 

Het assortiment

Alle sieraden zijn van RVS en/of nikkelvrij materiaal gemaakt. Er zijn drie categorieën: armbandjes, kettingen en oorbellen. Zelf ben ik het meeste fan van de oorbellen, van kleine ringetjes tot grote eyecatchers. Het liefst had ik nu drie gaatjes gehad want ze verkoopt ook geweldige setjes. Ik kocht 2 paar oorbellen en een ketting. De prijzen variëren van €4,95 tot €14,95 en soms verkoopt ze ook sets (zoals 3 kettingen voor €29,95) waardoor ik het echt heel erg betaalbaar vind. Zowel de kettingen als de armbanden sluiten heel makkelijk met een slotje en daarom hoef je zeker niet bang te zijn dat je ze gaat kwijtraken.

Sieraden Mirjam van Ling

Origineel en een eigen twist

Het allerleukste aan de sieraden vind ik dat het een combinatie is van sieraden die nu helemaal hot zijn met een eigen twist eraan. Er zijn veel oorbellen in de webshop die je nergens anders terug zult vinden en dat maakt het nou juist zo leuk. Ze zijn door Mirjam zelf handgemaakt en de sieraden worden per post verstuurd.

Mirjam van Ling Jewelry

Support the local en volg haar!

Neem zeker een kijkje in de webshop en verwen jezelf eens met een leuk setje. Ik weet zeker dat zowel zij als jij daar heel gelukkig van wordt! #supportthelocals, juist nu! Nog niet toe aan een aankoop, maar wel nieuwsgierig geworden? Volg Mirjam van Ling Jewelry dan op Instagram.

Liefs,

Suus

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *