Toen ik op kamers ging (lijkt wel een eeuwigheid geleden) vermeldde ik dat ik jullie de kamer zou laten zien wanneer het af was. Haha, dat duurde even langer dan verwacht he!? Ik had er ook nogal wat moeite mee moet ik zeggen. Toch besloot ik na mijn slaapkamer make-over er nog even een blog aan te wijden omdat ik erg trots ben op het eindresultaat. Scroll naar beneden voor de foto’s.

De verhuizing

Ik verhuisde in augustus naar mijn allereerste echte eigen kamer. Niet voor een maand, niet voor een half jaar, maar echt definitief een eigen plekje. Het was nogal onverwachts (ik zocht weliswaar op dat moment wel naar een kamer, maar niet heel actief) en had ook eigenlijk helemaal niks gespaard voor mijn uitzet. Nu waren heel veel spullen niet nodig (denk aan alles wat in een gemiddeld huis in de keuken en de woonkamer staat), dus dat scheelde al een boel. In de kamer stond een mega grote kast, dus het enige wat ik nog nodig had, was een bed en een bureau. Appeltje eitje toch? Nou.. daar ging dus wat tijd overheen, haha!

De slaapkamer make-over

Voordat ik erin trok kreeg de muur een likje verf en mijn bed ging van het ene huis naar het andere huis, inclusief de inhoud van mijn kledingkast en toiletspullen. Daar hield het eigenlijk wel een beetje op. Ik kocht een plank voor mijn fotolijsten, deed een poging om die aan de muur te hangen, maar toen een gat boren in de buitenmuur onmogelijk bleek gaf ik het op. Die plank heeft er ongeveer de hele maand gestaan en toen besloot ik de plank maar aan een andere muur te hangen. Omdat ik zo min mogelijk nieuwe spullen wilde kopen, maar ook niet echt de moeite nam om te kijken bij de kringloop of Marktplaats duurde het nog een maand voordat er een bureau stond. Toevallig via iemand bij de studentenvereniging voor een kratje bier op de kop getikt. De laatjes waren ontzettend lelijk en het duurde nog een maand voordat ik de moeite nam om het kastje eraf te schroeven. Uiteindelijk besloot ik vorige week om m’n kamer opnieuw in te richten. En toen was ik tevreden genoeg om erover te schrijven. Bijna 4 maanden later, maar beter laat dan nooit hè, haha! 😉

Hansje Tweedehansje

Ik ben best wel trots op het feit dat ik eigenlijk niks nieuws heb gekocht, behalve de fotoplank. Het bed had ik al, de kast stond er al en het bureau heb ik tweedehands, even als de stoel die ik kreeg toen mijn broer en zijn vriendin een nieuwe tafel kochten, waarbij ze de stoelen cadeau kregen. Het kastje onder mijn bureau stond ook al op mijn oude kamer. Deze paste net niet onder het bureau, maar die heb ik aan de andere zijde opgehoogd met oude schoolboeken! Zijn die toch nog ergens goed voor. 😉

sieradenhanger en tassenhanger
Superhandig deze hangers. Ik gebruik ze voor sjaaltjes, sieraden en mijn kleine tasjes.
bureau studentenkamer
Een smal bureau met daaronder een ladekastje van Ikea.
kast met schuifdeuren
Lovveeee grote kasten met spiegels. Hier past zoveel in!
kledinghanger aan deur
Ook deze hanger is zo handig, lekker ruimte besparen. Hier hangen al mijn jassen, badjassen en dingen die ik nog in de kast moet hangen, haha.
cozy corner
The cozy corner.
you're never too old to need your mom.
Een kasthanger om geur te verspreiden en een heerlijke quote.
bureau
Zo blij met dit hoekje. Naast mijn bureau staan twee waszakken voor de witte en gekleurde was. Past perfect bij de rest van de kamer naar mijn mening.
Bed
En mijn favoriete plekje in de kamer. Een heerlijk groot bed, mijn lievelingslampje en een vrolijke slinger.

To be continued…

Aan de muur achter mijn bed wil ik nog een fotomuur maken met allemaal foto’s van de afgelopen twee jaar, die mij doen denken aan het studentenleven, want wat een heerlijke periode is dat. Het lampje deden mijn ouders vroeger altijd aan als ik bang was in het donker. Het is altijd zó fijn wakker worden als ik deze aan doe. Door het rode licht heb ik nooit last van zere ogen als ik het licht ’s ochtends aan doe, haha! Klik hier voor vergelijkbare lampen. Echt, je wilt hierna nooit meer zonder kinderlamp. Ik beloof een update te geven zodra de fotomuur af is!

Het duurde een eeuwigheid, maar ik ben zó blij met de slaapkamer make-over. Ik ben ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat je het mij weten in de comments?

Liefs,

Suus

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *