Het moment is dan eindelijk daar! Ik woon officieel op mezelf. Niet voor een korte periode, tijdelijk in een kamer van iemand anders, maar echt helemaal mijn eigen plekje. Eigenlijk wist ik al vanaf het moment dat ik ging studeren dat ik weer op zoek ging naar een kamer in Zwolle. Echter is het aanbod heel klein en de vraag zeer groot. Omdat ik al in Zwolle woonde en alles op de fiets te bereiken is, had ik ook niet zo’n haast. Zo lang de kamer niet beter was dan wat ik thuis had bleef ik lekker zitten waar ik zat. Na een klein jaar is het dan eindelijk gelukt om wat te vinden!

Ik werd gevraagd door twee meiden van de studentenvereniging om bij hun in te trekken. Ik heb daar een slaapkamer met inbouwkast en we delen de keuken, woonkamer en badkamer. Het appartement bevindt zich net buiten het centrum en nog geen 10 minuten van onze sociëteit af. Als dat maar goed gaat 😉

Ik kreeg gelijk allerlei ideeën om mijn kamer in te richten, maar ik wil ook een aantal dingen in mijn levensstijl veranderen. Ik wordt mij steeds bewuster van het milieu en wil graag mijn steentje bijdragen. Daarom ga ik mij verdiepen in consuminderen en duurzame producten, zowel food als non-food. Ik wil minder plastic gebruiken, minder voedsel weggooien en duurzamer leven. Ik hoop ook daarin jullie te motiveren, want duurzaam leven gaat steeds belangrijker worden en het is ook echt nodig als wij onze aarde gezond willen houden. Ik ben ervan overtuigd dat we door kleine dingen te veranderen, al flink kunnen bijdragen aan het milieu. Ook als student kan jij je steentje bijdragen en ik wil graag laten zien hoe je dat zou kunnen doen.

Ook betekent dit dat ik voor mezelf zal moeten koken, met als gevolg: meer recepten!!

Ik hoop deze veelal hier te delen, maar ook op insta zul je korte recepten voorbij zien komen.

Uiteraard krijgen jullie ook een update over het inrichten van mijn kamer. 😚

Liefs,

Suus

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *