Zoals jullie misschien weten heb ik een samenwerking gelanceerd met de Happiness App. Via deze app kan je allerlei soorten belevenissen bestellen. Je hebt meerdere categorieën, waaronder creativiteit, movies, ontspanning, bakken en dineren. Onder elke categorie vallen verschillende soorten belevingen waarbij je: je eigen schilderij kan maken, een thuisbioscoop kan organiseren, je eigen groene klei masker kan maken en dus ook sinds kort: mijn recepten kan uitproberen!

De belevenissen

Ik heb twee belevenissen gelanceerd: Het fluffy bananabread en de spring rolls. Hieronder deel ik twee video’s waarin ik de boxen maak en aan jullie laat zien wat er allemaal bij in zit.

De Happiness App

De Happiness App is superfijn om te gebruiken als je samen met vrienden of vriendinnen wat leuks wilt gaan doen of iemand wilt verrassen. De belevenissen worden thuis afgeleverd en alle benodigdheden zitten erbij in. Als je mijn recepten gaat proberen dan betekent dat dus dat je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheid toegestuurd krijgt. Superhandig toch!?

De gerechten

Het bananenbrood is superfluffy, toevallig ook vegan en echt een aanrader om te proberen. Bananenbrood is het meest populaire baksel van het moment en dat is geheel terecht! Eet het als tussendoortje of lekker als ontbijt met een beetje yoghurt en muesli 😉

De spring rolls zijn superleuk om te maken, net als sushi kan je ze zelf rollen en bepalen welke ingrediënten jij graag zou willen toevoegen. Het is een leuke activiteit om samen met iemand anders te doen. Eet ze als lunch of ’s avonds als bijgerecht bij het diner, lekker!

Kortingscode

Download de Happiness app en vergeet het niet te delen als je de belevenissen hebt uitgeprobeerd 😉

Liefs,

Suus

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *